Loading...
O NAMA 2018-01-05T13:37:17+00:00

ČIME SE BAVIMO

DANKuchen je vodeći austrijski proizvođač kuhinjskog namještaja, koji isporučuje svoje proizvode i usluge u europske zemlje već više od 50 godina, i to je široko iskustvo najveća potvrda vrhunske kvalitete i dizajna..

Iako je DANKüchen prisutan u Hrvatskoj kroz druge kanale, iz potrebe i želje da se znanje i iskustvo što više specijalizira i unaprijedi, Naša je misija besprijekorna usluga od procesa planiranja, montaže i servisa poslije kupnje. Na kraju krajeva, naši su stručnjaci tu da zajednički pronađete optimalno rješenje za Vaš prostor – najbolju vrijednost za uloženi novac.

Svaka kuhinja je apsolutno jedinstvena – proizvedena od strane DANKüchen stručnjaka upravo po Vašim potrebama i željama. Osim što DANKüchen proizvodi raznovrsne modele kuhinja, od klasičnih do modernih, dostupnih u širokim paletama boja, svoju snagu izražava u kontinuiranom razvoju i implementaciji patenata. DANKüchen kuhinje znače vrhunsku kvalitetu, ali prije svega gastronomski užitak, toplinu i druženje. DANKüchen je austrijska obiteljska tvrtka osnovana 1963. godine. U 50 godina postojanja i rada, s proizvodnjom od 50.000 kuhinja godišnje, postala je vodeći proizvođač kuhinja u Europi.

Osnovni princip i misao vodilja u razvoju DAN kuhinja je „know-how“ povezan s ljubavi prema detalju, a da se pri tom ne zaborave želje kupca. Funkcionalnost i fleksibilnost, kvalitetni materijali, isto kao i visoki standardi pri izradi, garancija su kvalitete.

Kuhinje su postale središte životnog prostora. Mjesto na kojem se zajednički kuha, razgovara, mjesto gdje se kuju obiteljski planovi i gdje se igraju djeca. Upravo zbog tih trendova novi dizajn DAN kuhinja, svojom otvorenom arhitekturom stapa kuhinju s dnevnim boravkom. Sve više elektroničkih uređaja, kao što su monitori ravnog zaslona, zvučni sustavi i iPad, integrira se u moderne kuhinje, koristeći na taj način prednosti brzog interneta za spremanje lista za kupovinu, ili pregledavanje recepata.

Besplatno 3D projektiranje 100%
Besplatna izmjera Vašeg prostora 100%
Besplatna montaža kuhinje 100%
Besplatno savjetovanje 100%
Besplatna dostava 100%
Veliki izbor modela, materijala i boja 100%

“Moderni dizajn,elegancija toplih boja,visoka kvaliteta u materijalu kod nas su pravilo.
S jednom Dan kuhinjom opremanje kuhinje nema granica.
Skiveni prostori se dobrim planiranjem i inovativnim mehanizmima iskorištavaju maksimalno.
Kombinacijama toplih boja s drvenim dovedite Vašu kuhinju snova do savršenstva”…

Nazovi